Voorkom het Google Classroom-pictogram tijdens het synchroniseren

  • sdhumble@gmail.com
  • offline
Meer
7 maanden 1 week geleden #30816 by sdhumble@gmail.com
Hallo, elke keer dat een klas wordt gesynchroniseerd, voegt het programma een Google Classroom-pictogram toe aan elke leerling. Ik verwijder vervolgens de pictogrammen, maar wanneer ik opnieuw synchroniseer, worden ze weer toegevoegd. Is er een manier om te voorkomen dat deze pictogrammen elke keer worden toegevoegd?

Alstublieft Inloggen or Maak een Account Aan om aan het gesprek.

Meer
7 maanden 1 week geleden #30817 by bert
Ik ben bang van niet. Ze zijn belangrijk om te weten dat de leerling is gekoppeld.
Ik zal het in gedachten houden, misschien als optie in de toekomst.

Mocht je nog iets missen, laat het me weten
De volgende gebruiker (s) zei Thank You: sdhumble@gmail.com

Alstublieft Inloggen or Maak een Account Aan om aan het gesprek.

Meer
7 maanden 1 week geleden #30820 by bert
Laat het me weten als je mee wilt doen aan de bètatests en die optie eens wilt proberen
De volgende gebruiker (s) zei Thank You: sdhumble@gmail.com

Alstublieft Inloggen or Maak een Account Aan om aan het gesprek.