Bedre studentdrilldown

Mer
11 år 10 måneder siden #309 by tilt
Bedre studentdrilldown ble opprettet av tilt
Jeg underviser i barneskolen (alle fag). Jeg vil gjerne se et alternativ der du etter at du har satt opp en klasse, kan sette opp flere fag, og deretter ha forskjellige kategorier av oppgaver innenfor hvert fag. Jeg vil også se at disse kategoriene kan ha forskjellige karaktersystemer (dvs. ikoner for lekser, numeriske karakterer for prøver) og deretter at hver kategori automatisk blir en prosentandel av den totale karakteren. Er dette mulig?

Kan det også være en tapt oppgaverapport som kan sendes direkte til studenten på e-post?

Takk!

Vær så snill Logg inn or Opprett en konto å delta i samtalen.

Mer
11 år 10 måneder siden #310 by bert
Besvart av bert på emnet Re: Bedre studentdrilldown
Hei Kippen,
Med den nåværende utgivelsen kan du bare blande tekst og numeriske karakterer, men ikongraderingen er på vei (den vil sannsynligvis ikke være klar for denne kommende utgivelsen, men for den neste 1.9).

Det du ber om er mulig , men du vil ikke se "kategorien" over hvert emne (du kan imidlertid legge den til som en underoverskrift), du legger bare til kolonnene, og når du oppretter beregningskolonnen for det, velger du hvilken kolonner tilhører hver kategori.

Du kan neste beregninger og få en endelig sum av alle kategorier.

Om de tapte oppdragene, vi jobber med e-postvarslene allerede, jeg skal se hva vi kan gjøre med den kommende utgivelsen.

Takk for at du kontaktet oss. Hvis du trenger ytterligere hjelp med konfigurasjonen eller har flere krav, vennligst gi oss beskjed, vi hjelper deg gjerne.

Vær så snill Logg inn or Opprett en konto å delta i samtalen.

Mer
11 år 9 måneder siden #311 by bert
Besvart av bert på emnet Re: Bedre studentdrilldown
Vi vil forbedre den på en fremtidig utgivelse!

Vær så snill Logg inn or Opprett en konto å delta i samtalen.