Punktory w Plannerze....

Więcej
1 rok 2 miesiące temu #31129 by Armin
Punktory w Plannerze.... został stworzony przez Armin
Jeśli wypełnię lekcję w Plannerze treścią, przydałaby się możliwość wstawienia punktorów.
Nie widzę, jak to zrobić.
Więcej
1 rok 2 miesiące temu #31130 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Punktory w Plannerze....
Witaj Arminnie,
  Zostanie to poprawione w naszej następnej dużej aktualizacji, podczas której pracujemy nad ulepszonym edytorem planisty.
  Jeśli przegapisz coś jeszcze, daj mi znać
Więcej
1 rok 1 tydzień temu #31179 by nauczycielka
Odpowiedzi udzielił nauczycielka na temat Punktory w Plannerze....
Cześć Aminie,

Czy możesz podać sposób na zwiększenie rozmiaru edytora tekstu w aplikacji komputerowej? Nie mogę mieć dobrego doświadczenia w edytowaniu, ponieważ nie widzę całości moich notatek.

Ponadto funkcje edycji tekstu dostępne na iPadzie wydają się nie być dostępne w aplikacji komputerowej (np. punktory, wyrównanie). Czy mógłbyś mi powiedzieć, jak mogę je włączyć?

Dzięki,
Polanka
Więcej
1 rok 1 tydzień temu #31180 by bert
Witaj Lea,
  Jak wspomniałem Armin, pracujemy nad zupełnie nowym edytorem, który ułatwi wszystkie te opcje.
  Wkrótce rozpoczniemy beta-testy.
  Jeśli chcesz dołączyć i podzielić się swoją opinią, daj mi znać
Więcej
8 miesięcy 1 tydzień temu #31415 by Melanie.Is
Odpowiedzi udzielił Melanie.Is na temat Punktory w Plannerze....
Cześć,
iDoceo9 obiecuje lepsze opcje edycji w planiście, ale ja nadal nie widzę sposobu na tworzenie kul.
W rzeczywistości w iDoceo9 (przynajmniej na MacOS) wydaje się, że straciliśmy funkcjonalność kolorów?

Wygląda trochę nowocześniej, ale z punktu widzenia funkcjonalności czegoś mi brakuje.
Konkretnie, mnie też brakuje kule.
oraz zabarwienie.
Więcej
8 miesięcy 1 tydzień temu #31418 by bert
Jak wspomniano, istnieją listy punktowane, kolory, tworzenie treści chatGPT, obrazy, różne rozmiary czcionek i wiele więcej.

Załączniki:
Więcej
8 miesięcy 1 tydzień temu #31420 by Melanie.Is
Cześć Bert,
Wygląda świetnie, a ja Zdecydowanie nie mam tego na moim MacOS LUB iPadzie, a MacOS to mój komputer zarówno w domu, jak i w pracy. Wszystko ustawione na tryb zaawansowany 9 pro, a także moje sekcje planowania i pamiętnika nie mieć to. Proszę zobaczyć mój zrzut ekranu. 
Załączniki:
Więcej
8 miesięcy 1 tydzień temu #31422 by bert
Wszystkie te opcje są pokazane tutaj

Załączniki:
Więcej
8 miesięcy 1 tydzień temu #31423 by Melanie.Is
Emoji Facepalma.
Dziękuję. Czuję się trochę głupio, ale jako ktoś, kto używa skrótów klawiaturowych BIU, nigdy bym tego nie kliknął, aby znaleźć punktory lub kolory.
Dzięki. Będę się nim bawić.