Plan miejsc siedzących i raport Combo List Class

Więcej
Rok 10 9 miesięcy temu #5858 by CAReynolds
Plan miejsc siedzących i raport Combo List Class został stworzony przez CAReynolds
Nie sądzę, że możesz to zrobić obecnie, ale chciałbym mieć możliwość stworzenia raportu, który drukuje listę klas (w preferowanym porządku sortowania) obok mniejszej wersji planu miejsc siedzących (ze wszystkimi obecnie dozwolone te same opcje). Byłoby to bardzo pomocne w szybkim przygotowaniu list klas i planów miejsc dla zastępców. W tej chwili muszę wydrukować plan miejsc i osobno przygotować raport, który daje mi tylko listę klas z Dziennika ocen. (Jestem nauczycielem muzyki, więc mam 30 lekcji, na które muszę to zrobić!) W mojej szkole jest dużo przejściowych, więc te strony, które musimy mieć dla zastępców, muszą być często poprawiane. Byłoby wspaniale, gdyby iDoceo mogło to robić automatycznie. I aby móc zapisać ustawienia raportu!

Dziękuję i UWIELBIAM iDoceo 4!
Więcej
Rok 10 9 miesięcy temu #5861 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Plan miejsc siedzących i raport Combo List Class
Liczyć na to.
Zajmie to trochę czasu, ale wyślę Ci link do wypróbowania, gdy będzie gotowy
Więcej
Rok 10 9 miesięcy temu #5864 by CAReynolds
Odpowiedzi udzielił CAReynolds na temat Plan miejsc siedzących i raport Combo List Class
Dzięki! Nie mogę się doczekać. I zawsze jestem chętny do testowania funkcji!

Cynthia