Wersja aplikacji

Więcej
Rok 3 6 miesięcy temu #10517 by rzecznik
Wersja aplikacji został stworzony przez rzecznik
Cześć,
moja szkoła przyjęła tablety powierzchniowe, więc stoję przed wyborem: porzucić idoceo lub nosić ze sobą dwa tablety podczas nauczania, z których wcale nie chcę korzystać! Powierzchnia jest skonfigurowana tak, aby umożliwić zdalną projekcję na tablicy, na co sieć nie pozwala iPadowi.

Czytałem, że nie rozwijasz się dla systemu Windows i szanuję to, czy rozważysz wersję internetową, która zsynchronizowałaby się z moją wersją na iPada? Mógłbyś za to zapłacić roczny abonament i pozwoliłoby to ludziom takim jak ja używać iPada do ciężkiej pracy w moim biurze, ale nadal mieć dostęp do takich rzeczy, jak plany miejsc siedzących i mój planista, kiedy muszę korzystać z powierzchni.

Zasadniczo błagam cię, abyś wziął moje pieniądze i pozwolił mi nadal korzystać z twojego niesamowitego oprogramowania! Mój kolega, z którym uczę, jest w tej samej sytuacji.
Więcej
Rok 3 6 miesięcy temu #10518 by bert
Odpowiedzi udzielił bert na temat Wersja aplikacji
Witaj riverer,
Opracowanie wersji internetowej jest co najmniej 10 razy droższe (zarówno pod względem czasu, jak i pieniędzy) niż wersji dla systemu Windows, ma więcej ograniczeń, a te subskrypcje byłyby przeznaczone tylko na utrzymanie serwerów. Przechowywanie danych osobowych na serwerze to między innymi koszmar, którego staram się unikać za wszelką cenę.

Pozdrowienia,