- Aldığınız Teşekkürler: 0
Öğrenci bilgileri
- dverno
-
Konu Yazar
Az
Daha Fazla
6 yıl 5 ay önce #7806
by dverno
Öğrenci Bilgilerinin Kaybolması ve/veya İçe Aktarılmaması tarafından yaratıldı dverno
Merhaba,
Bazı öğrenci verilerimin rastgele kaybolduğunu fark ettim. Öğrencilerimin kimliğinin, e-posta adresinin ve doğum gününün verilere kaydedilmesini istiyorum ve bir nedenden dolayı kayboluyor.
Ayrıca, verileri yeniden içe aktarmayı denediğimde bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Bir csv dosyasından alma sihirbazını kullanıyorum. Aynı dosyayı içe aktarma için kullanıyorum ve bazen 1. kez, bazen 2. kez, bazen 3. kez çalışıyor. Baska öneri?
Uygulamayı seviyorum ve çalıştıramasam bile kullanmaya devam edeceğim!
Teşekkürler !!
Bazı öğrenci verilerimin rastgele kaybolduğunu fark ettim. Öğrencilerimin kimliğinin, e-posta adresinin ve doğum gününün verilere kaydedilmesini istiyorum ve bir nedenden dolayı kayboluyor.
Ayrıca, verileri yeniden içe aktarmayı denediğimde bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Bir csv dosyasından alma sihirbazını kullanıyorum. Aynı dosyayı içe aktarma için kullanıyorum ve bazen 1. kez, bazen 2. kez, bazen 3. kez çalışıyor. Baska öneri?
Uygulamayı seviyorum ve çalıştıramasam bile kullanmaya devam edeceğim!
Teşekkürler !!
- bert
-
Az
Daha Fazla
- Aldığınız Teşekkürler: 749
6 yıl 5 ay önce #7807
by bert
Yanıtlayan: bert Konu üzerine Öğrenci Bilgilerinin Kaybolması ve/veya İçe Aktarılmaması
Merhaba dverno, veriler kaybolamaz.
Çalıştığınız sürümün ayrıntılarını kontrol etmek için fırsatınız olduğunda bize uygulamadan bir e-posta gönderin. Yardım > Destek ve Öneriler'e dokunun
Çalıştığınız sürümün ayrıntılarını kontrol etmek için fırsatınız olduğunda bize uygulamadan bir e-posta gönderin. Yardım > Destek ve Öneriler'e dokunun