- Aldığınız Teşekkürler: 0
Not Defteri: Sütunları doldurmak için soldan sağa otomatik atlama
- mwz
-
Konu Yazar
Az
Daha Fazla
6 yıl 3 ay önce #7950
by mwz
Not Defteri: Sütunları doldurmak için soldan sağa otomatik atlama tarafından yaratıldı mwz
Merhaba,
Öğrencilerin testlerin yanıtlarını not defterine girmek için birden çok sütun oluşturdum. Simgeler ve bağlı değerler içeren özel bir düzenleyici kullanıyorum.
Öğrencilerden birinin değerini girdikten sonra otomatik olarak sol sütundan sağa atlamak mümkün müdür? Genellikle, sağdaki bir sonraki sütuna atlamak için her zaman "Bitir" e tıklamam gerekir...
Harika bir uygulama için teşekkür ederiz!
Almanya'da çok memnun bir öğretmenden
Öğrencilerin testlerin yanıtlarını not defterine girmek için birden çok sütun oluşturdum. Simgeler ve bağlı değerler içeren özel bir düzenleyici kullanıyorum.
Öğrencilerden birinin değerini girdikten sonra otomatik olarak sol sütundan sağa atlamak mümkün müdür? Genellikle, sağdaki bir sonraki sütuna atlamak için her zaman "Bitir" e tıklamam gerekir...
Harika bir uygulama için teşekkür ederiz!
Almanya'da çok memnun bir öğretmenden

- bert
-
Az
Daha Fazla
- Aldığınız Teşekkürler: 749
6 yıl 3 ay önce #7951
by bert
Yanıtlayan: bert Konu üzerine Not Defteri: Sütunları doldurmak için soldan sağa otomatik atlama
- mwz
-
Konu Yazar
Az
Daha Fazla
- Aldığınız Teşekkürler: 0
6 yıl 3 ay önce - 6 yıl 3 ay önce #7952
by mwz
Yanıtlayan: mwz Konu üzerine Not Defteri: Sütunları doldurmak için soldan sağa otomatik atlama
Merhaba,
çabuk geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Ancak, ekteki görünümle ilgili sorun yaşıyorum ...
Orada, soldan sağa atlamanın bir yolunu bulamadım...
çabuk geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Ancak, ekteki görünümle ilgili sorun yaşıyorum ...
Orada, soldan sağa atlamanın bir yolunu bulamadım...
Son düzenleme: 6 yıl 3 ay önce tarafından mwz.
- bert
-
Az
Daha Fazla
- Aldığınız Teşekkürler: 749
6 yıl 3 ay önce #7953
by bert
Yanıtlayan: bert Konu üzerine Not Defteri: Sütunları doldurmak için soldan sağa otomatik atlama
Mwz'yi görüyorum, hızlı düzenleyici bir seferde yalnızca bir sütunda çalışıyor.
Alternatif bir yöntem olarak, burada gösterilen iconDrop seçeneğini beğeneceğinizi düşünüyorum.
Alternatif bir yöntem olarak, burada gösterilen iconDrop seçeneğini beğeneceğinizi düşünüyorum.